De beste chat- en messenger apps voor telefoon en pc! Het is vandaag de dag niet meer weg te denken. We zijn altijd en overal met elkaar verbonden, iedereen is bereikbaar in slechts een paar kleine handelingen. We houden contact via verschillende apps en programma's ieder met zijn eigen voor- en nadelen! Daar gaan we jou kennis mee laten maken. We zetten voor jou de beste chat- en messenger apps op een rijtje Lees meer MSN messenger Het is een ware mijlpaal in de historie van het internet, MSN messenger of te wel MSN. Deze messenger/chat verbond gebruikers door hun hotmail, msn, live of outlook e-mail adres toe te voegen. Vervolgens kon je met de andere persoon chatten, webcammen, games spelen of bestanden door sturen. MSN heeft zonder twijfel veel losgemaakt bij een aantal generaties. Lees meer

Partners van Messplaza.

Overige communicatie

Ecardjes - online een ecardje versturen? Op ecardjes.nl vindt u een grote keuze aan aanbieders van internet kaartjes.
verstuur een kerstkaart - de mooiste kerstkaarten online versturen via kerstkaartenversturen.nl.
Online kaarten versturen - een gratis ecard versturen? Online via deze website.
Webtijgertje - Webtijgertje is het platform voor online kaarten versturen. Alle ecard aanbieders vindt u hier. Met review en kortingscode.
Online marketing & communicatie start met kwalitatieve website artikelen. Hier vindt u tips en truks om goede artikelen te schrijven.
Met de juiste site strategie haald u het beste uit uw website.
Next fm - Online radio luisteren.
Premium Gadgets - De gadgetshop van nederland
domeinnaam verkoop en verhuur door Mr domein voor optimale online communicatie

Overige

De makeup gids geeft tips voor het gebruik van Make up.
Op Man.startmenus.nl vindt u links voor mannen. Alles wat de man zal interesseren op een plek.
De Koffieleader website heeft allerlei wetenswaardigheden over koffie verzameld. Daarnaast tips voor het krijgen van het lekkerste bakkie troost.
Chess graphic website Cowderoy Free 750K SPs & 600M ISK Bonus with this Eve Online Buddy Invite page.
Euro print voor promotie artikelen en het bedrukken van textiel.
Spelletjes portaal Best games staat bordevol leuke gratis flash en java games.
Speel blackjack met een leuke bonus voor een online casino via Online blackjack bonus
Flipperkasten en pinball fans bezoeken Flipper pinball fan voor reviews van de leukste flipperkasten.
Over alles wat mooi is in het leven lees je het gratis online tijdschrift Moois magazine.
De Start in limburg voor de mooiste toeristische tips in deze mooie provincie.
Energieprijzen vergelijken & overstappen? - Via het energie51 portaal vergelijkt u energie aanbieders en stapt u direct over naar de aanbieder met de laagste prijs.
Leerzame spellen vind je op Playlogic games.
Game klassiekers uit langvervlogen tijden uit de speelhal vind je op Golden time.
Betaal je lekker veel of Kies gratis uit vele artikelen en diensten die je gewoon gratis kan krijgen.
De leukste cartoon plaatjes vind je op dit portaal. Heb jij of hebben jullie er een "mess" van gemaakt op relatiegebied? Een begeleider kan je dan helpen met relatiecoaching. Een relatietherapeut kun je makkelijk en snel vinden bij jou in de buurt via Coachcircle. Lees er meer over op hun pagina over relatietherapie hier.

iPhone winnen Het is misschien wel de meest gewilde prijs van dit moment, een iPhone! Deze smartphones zijn erg gemakkelijk in gebruik Lees meer Handige apps Apps zijn er in allerlei soorten en maten, sommige zijn grappig, games, functioneel of zelfs zakelijk. Als je net een tele Lees meer Emoticon apps Het is de tijd van chatten, appen, mailen en messagen. We staan continue met elkaar in contact, zoveel zelfs dat de meest Lees meer Leuke apps Naast handige apps zijn er ook talloze apps die er puur voor entertainment-doeleinden zijn. De apps zijn er om tijd te doden Lees meer iPad winnen Tablets zijn de laatste jaren ontzettend gegroeid naar een populair gebruiksproduct. Tablets heb je in verschillende soorte Lees meer