De beste chat- en messenger apps voor telefoon en pc! Het is vandaag de dag niet meer weg te denken. We zijn altijd en overal met elkaar verbonden, iedereen is bereikbaar in slechts een paar kleine handelingen. We houden contact via verschillende apps en programma's ieder met zijn eigen voor- en nadelen! Daar gaan we jou kennis mee laten maken. We zetten voor jou de beste chat- en messenger apps op een rijtje Lees meer MSN messenger Het is een ware mijlpaal in de historie van het internet, MSN messenger of te wel MSN. Deze messenger/chat verbond gebruikers door hun hotmail, msn, live of outlook e-mail adres toe te voegen. Vervolgens kon je met de andere persoon chatten, webcammen, games spelen of bestanden door sturen. MSN heeft zonder twijfel veel losgemaakt bij een aantal generaties. Lees meer
Handige apps

Handige apps

Apps zijn er in allerlei soorten en maten, sommige zijn grappig, games, functioneel of zelfs zakelijk. Als je net een telefoon hebt, wat zijn dan handige apps? Die vraag beantwoorden we in dit korte en effectieve artikel! Om te zorgen dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt, kun je de apps meteen even downloaden.

Bankier apps

De tijd dat je voor het sluiten van de bank je geld moest hebben gehaald is al lang over, internet bankieren doe je voortaan gewoon vanaf je smartphone met de verschillende bankier apps. Zo heb je in een mum van tijd een betaling gedaan of geld van je rekening overgezet. Ben je op zoek naar een handige app? Selecteer en installeer dan de app van jou bank hieronder!

Nieuws apps

Het is 2016 en het is dan ook de tijd van direct actuele informatie! Door middel van nieuwsapps kun je dan ook gemakkelijk op de hoogte blijven van alles wat er in de wereld gebeurd. Als je het goed instelt krijg je zelfs een melding van alle belangrijkste headlines en hoef je dus niets te doen als even het artikel te openen als deze aan je gemeld wordt. Er zijn verschillende nieuws-apps, welke app jij het prettigst vindt is afhankelijk van je eigen voorkeur. We adviseren om deze apps eens te proberen, ze scoorden erg hoog in onze tests!

Verkeer apps

Je zit er wellicht dagelijks in, het verkeer. Omleidingen, ongelukken, wegwerkzaamheden, snelheidscontroles en files zijn de dagelijkse kost. Echter zijn er verschillende apps die je kunnen helpen om hier optimaal mee om te gaan. Verkeer-apps kunnen je bijvoorbeeld helpen om snelheidscontroles te omzeilen, of om de optimale route te bepalen bij een obstakel. Om jou ervaring in het verkeer te verbeteren, kun je deze apps proberen.

Parkeer apps

Betaald parkeren is de normaalste zaak van de wereld, maar teveel betalen of je naar een parkeermeter haasten, omdat je tegoed verloopt is echt niet meer nodig. Er zijn verschillende apps die je helpen met het betaald parkeren, wat ons betreft zijn deze belangrijk om te proberen!

Terug naar overzicht