De beste chat- en messenger apps voor telefoon en pc! Het is vandaag de dag niet meer weg te denken. We zijn altijd en overal met elkaar verbonden, iedereen is bereikbaar in slechts een paar kleine handelingen. We houden contact via verschillende apps en programma's ieder met zijn eigen voor- en nadelen! Daar gaan we jou kennis mee laten maken. We zetten voor jou de beste chat- en messenger apps op een rijtje Lees meer MSN messenger Het is een ware mijlpaal in de historie van het internet, MSN messenger of te wel MSN. Deze messenger/chat verbond gebruikers door hun hotmail, msn, live of outlook e-mail adres toe te voegen. Vervolgens kon je met de andere persoon chatten, webcammen, games spelen of bestanden door sturen. MSN heeft zonder twijfel veel losgemaakt bij een aantal generaties. Lees meer
Leuke apps

Leuke apps

Naast handige apps zijn er ook talloze apps die er puur voor entertainment-doeleinden zijn. De apps zijn er om tijd te doden, je te laten lachen of anderszins te zorgen voor entertainment. Leuke apps zijn er in alle soorten en maten, logisch ook want er zijn tal van soorten vermaak. In dit artikel maak je kennis met de leukste entertainment apps, we verzekeren je dat de uren voorbij vliegen na het installeren en gebruiken van de onderstaande apps!

Dumpert

Het is een netwerk dat onder jongeren enorm populair is, maar ook door volwassenen herhaaldelijk bezocht wordt zodra ze het kennen. Dumpert is een netwerk dat zich voornamelijk richt op het verspreiden van leuke video's, foto's en geluiden. Dagelijks worden er tientallen nieuwe items geupload, die je zullen verbazen, verwonderen of laten lachen. Kenmerkend voor dumpert is de straattaal-achtige beschrijvingen die worden bijgevoegd, iets wat steeds grappiger word naarmate ermee bekend bent. Verken dumpert!

9-Gag

9-gag staat bekend om zijn korte, daadkrachtige humor. De website is gevuld met humoristische plaatjes, memes, gifjes en collages. Een meme is een plaatje (dat vaak herhaaldelijk gebruikt wordt) met daarop een grappige of herkenbare tekst. 9Gag staat bekend om zijn enorme collectie meme's, maar ook om zijn enorme aanbod aan leuke foto's of bewegende beelden (gifs). 9Gag is internationaal bekend en heeft vele duizenden bezoekers per dag! Een lach op je gezicht is gegarandeerd met deze app.

Netflix

Netflix is een streaming dienst, na een maandelijkse betaling kun je onbeperkt films en series kijken uit een enorm aanbod. Netflix is beschikbaar op je Smart-TV, maar ook op als app voor op je smartphone of tablet. Netflix staat erom bekend dat het een bijna verslavende werking heeft. Het is boeiend en dat blijft het ook en het aanbod is breed genoeg voor ieders interesse! De netflix app is gratis, het abonnement dat je erbij nodig hebt echter niet. Toch is het een echte aanrader, niet voor niets is Netflix wereldwijd zo populair!

Terug naar overzicht