De beste chat- en messenger apps voor telefoon en pc! Het is vandaag de dag niet meer weg te denken. We zijn altijd en overal met elkaar verbonden, iedereen is bereikbaar in slechts een paar kleine handelingen. We houden contact via verschillende apps en programma's ieder met zijn eigen voor- en nadelen! Daar gaan we jou kennis mee laten maken. We zetten voor jou de beste chat- en messenger apps op een rijtje Lees meer MSN messenger Het is een ware mijlpaal in de historie van het internet, MSN messenger of te wel MSN. Deze messenger/chat verbond gebruikers door hun hotmail, msn, live of outlook e-mail adres toe te voegen. Vervolgens kon je met de andere persoon chatten, webcammen, games spelen of bestanden door sturen. MSN heeft zonder twijfel veel losgemaakt bij een aantal generaties. Lees meer
Emoticon apps

Emoticon apps

Het is de tijd van chatten, appen, mailen en messagen. We staan continue met elkaar in contact, zoveel zelfs dat de meesten niet eens meer groeten, maar gewoon verder gaan waar het gesprek eindigde. In deze continue berichtenstroom zit nog een duidelijke trend, namelijk de emoticons. Bij goed gebruik kunnen ze op een snelle manier uitdrukken hoe je een bepaalde opmerking bedoelt. Daarbij kunnen ze erg grappig zijn, Met de onderstaande apps vertellen we je alles over emoticon apps, voor op je telefoon.

Whatsapp

Whatsapp is een razendpopulaire messenger app, wereldwijd vertrouwen miljoenen gebruikers dagelijks op de messenger app. Naast het sturen van berichten heeft Whatsapp de mogelijkheid om een uitgebreid assortiment aan emoticons aan de berichten toe te voegen. Hierdoor kun je jezelf snel  beter uitdrukken. De emoticons zijn functioneel, maar ook grappig. Zo heb je bijvoorbeeld een keutel met ogen, dit is een zeer populaire emoticon die toch slechts toepasselijk is een een handje vol situaties.

Facebook Messenger

Whatsapp is populair, maar ook Facebook messenger is erg breed geaccepteerd. Veel van de emoticons van Facebook messenger komen overeen met die van whatsapp, echter heeft Facebook messenger een aantal extra emoticons. Daarbij heb je de mogelijkheid om een sticker te versturen, dit zijn plaatjes die je gemakkelijk kunt doorsturen, deze zijn ongeveer vier keer zo groot als een gebruikelijke emoticon en bieden uitkomst in vele situaties!

Emoji free

Heb je al een messenger, maar wil je extra emoticons? Dat kan! Het gebeurd wel meer dan eens dat je op zoek bent naar een emoticon, maar er gewoonweg geen passende te vinden is. Emoji-free is een handige app die aanvullende emoticons beschikbaar maakt voor reeds geinstalleerde messenger apps. Zo kun je grappige nieuwe emoticons sturen en je vrienden verrassen met een wel heel goed aansluitende emoticon. Zoals de naam al doet vermoeden is de Emoji Free app, geheel gratis. Als je op zoek bent naar iets extra's is het dus zeker iets wat je zou moeten proberen.

Terug naar overzicht