De beste chat- en messenger apps voor telefoon en pc! Het is vandaag de dag niet meer weg te denken. We zijn altijd en overal met elkaar verbonden, iedereen is bereikbaar in slechts een paar kleine handelingen. We houden contact via verschillende apps en programma's ieder met zijn eigen voor- en nadelen! Daar gaan we jou kennis mee laten maken. We zetten voor jou de beste chat- en messenger apps op een rijtje Lees meer MSN messenger Het is een ware mijlpaal in de historie van het internet, MSN messenger of te wel MSN. Deze messenger/chat verbond gebruikers door hun hotmail, msn, live of outlook e-mail adres toe te voegen. Vervolgens kon je met de andere persoon chatten, webcammen, games spelen of bestanden door sturen. MSN heeft zonder twijfel veel losgemaakt bij een aantal generaties. Lees meer
iPad winnen

iPad winnen

Tablets zijn de laatste jaren ontzettend gegroeid naar een populair gebruiksproduct. Tablets heb je in verschillende soorten en maten. Een erg populaire tablet is de iPad en deze kun je nu bij ons winnen! De iPad winactie is een actie waar je makkelijk aan mee kunt doen, je hoeft je alleen maar aan te melden en een iPad prijsvraag in te vullen. Hierna hoef je alleen maar af te wachten of je gewonnen hebt. Doe snel mee en wie weet kun jij binnenkort spelletjes spelen, internet afstruinen of films kijken op het mooie kwaliteitsscherm van jouw nieuwe gratis iPad.

Apple

Apple is een groot merk dat internationaal super populair is. Van alle mensen met een smartphone heeft een zeer groot percentage een iPhone in het bezit. Apple is niet alleen populair vanwege de mooie iPhone, maar ook door het uitbrengen van de iPod, iPad, Macbook, iMac en het populaire muziek-download-programma iTunes. Het design van Apple is erg mooi en Apple staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid van haar producten. Ben je bekend met Apple of wil je er kennis mee maken? Doe dan nu mee met de prijsvraag en maak kans op een gratis iPad!

De iPad prijsvraag

De iPad prijsvraag is een gratis en vrijblijvende prijsvraag waarmee je gratis een iPad kunt winnen. Namelijk de nieuwe iPad Air 2, wie wil dat nou niet?! De prijsvraag werkt als volgt: Je krijgt een vraag over de iPad, je vult je gegevens in en vervolgens klik je op 'doe nu mee!'. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is afwachten. Ben jij 18 jaar oud en heb je een vaste woon- en verblijfplaats? Doe dan snel mee!

Terug naar overzicht