De beste chat- en messenger apps voor telefoon en pc! Het is vandaag de dag niet meer weg te denken. We zijn altijd en overal met elkaar verbonden, iedereen is bereikbaar in slechts een paar kleine handelingen. We houden contact via verschillende apps en programma's ieder met zijn eigen voor- en nadelen! Daar gaan we jou kennis mee laten maken. We zetten voor jou de beste chat- en messenger apps op een rijtje Lees meer MSN messenger Het is een ware mijlpaal in de historie van het internet, MSN messenger of te wel MSN. Deze messenger/chat verbond gebruikers door hun hotmail, msn, live of outlook e-mail adres toe te voegen. Vervolgens kon je met de andere persoon chatten, webcammen, games spelen of bestanden door sturen. MSN heeft zonder twijfel veel losgemaakt bij een aantal generaties. Lees meer

Winnen

Een smartphone kopen kost je veel geld en toch zijn er honderden redenen om een nieuwe te moeten kopen. Een gebroken scherm, leeglopende accu, een veroudert model of  software die niet langer geüpdatet wordt. Het zijn allemaal situaties die er toe leiden dat je een paar honderd euro neer moet leggen. Maar er zijn natuurlijk mogelijkheden die ervoor zorgen dat je deze grote betaling niet hoeft te doen. We vertellen je alles over het winnen van prijzen!

iPhone winnen

Een iPhone, het zijn de dure telefoons van Apple die wereldwijd enorm populair zijn. Ze staan bekend om hun hoge mate van gebruiksvriendelijkheid, maar ook om het lage aantal errors dat de gebruikers tegen komen. Wil je ook zo'n goede iPhone hebben, maar er niet voor betalen? Doe dan mee met de iPhone win actie en ontvang een echte iPhone, helemaal gratis! De ene win actie is natuurlijk de andere niet, lees hier meer over de iPhone win actie.

Niet winnen, wel gratis smartphone

Houdt je niet van een win actie, maar wil je wel een gratis smartphone? Dat kan! Er zijn tal van abonnementen die een gratis smartphone aanbieden bij betaling van een maandelijks bedrag. Het grote voordeel is dat je niet in één keer hoeft te investeren in een dure telefoon, maar dat je het bedrag gespreid betaald over een periode van een of twee jaar. Je houdt op die manier een grotere buffer voor andere zaken over!

Bekijk de mobiele abonnementen >>

Win meer dan een smartphone

Houdt je wel van winacties en wil je meer winnen dan een smartphone? Dat kan ook! Het zal je verbazen hoeveel prijsvragen er zijn en hoeveel je ermee kunt winnen. Prijzen lopen op van een sauna behandeling tot auto's en van een boodschappenpakket tot een jaar gratis leven. Winnen is hot, veel hotter dan je denkt, als je het spannend vind om mee te doen met win acties, laat de kans dan niet schieten en doe mee!