De beste chat- en messenger apps voor telefoon en pc! Het is vandaag de dag niet meer weg te denken. We zijn altijd en overal met elkaar verbonden, iedereen is bereikbaar in slechts een paar kleine handelingen. We houden contact via verschillende apps en programma's ieder met zijn eigen voor- en nadelen! Daar gaan we jou kennis mee laten maken. We zetten voor jou de beste chat- en messenger apps op een rijtje Lees meer MSN messenger Het is een ware mijlpaal in de historie van het internet, MSN messenger of te wel MSN. Deze messenger/chat verbond gebruikers door hun hotmail, msn, live of outlook e-mail adres toe te voegen. Vervolgens kon je met de andere persoon chatten, webcammen, games spelen of bestanden door sturen. MSN heeft zonder twijfel veel losgemaakt bij een aantal generaties. Lees meer

Goedkoop mobiel abonnement

Een mobiel abonnement, bijna iedereen heeft er wel een. Je betaald een bedrag per maand en daarmee kun je bellen, sms'en, internetten en ontvang je een toestel. Hierdoor hoef je geen toestel te kopen, maar betaal je in kleine stukjes. Hierdoor zijn zelfs uitgebreide en dure telefoons betaalbaar geworden. De ene mobiele provider is voordeliger dan de ander, hier zit veel verschil tussen. Het vergelijken van mobiele abonnementen is dus erg verstandig. Gebruik daarom altijd een online vergelijk zoals dit mobiele abonnementen vergelijk van foontje! Ook is er verschil in de dekking van het netwerk (zie bv dekking mobiel abonnement in Noord Holland). Daarom hebben wij een paar belangrijke shops voor je op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar een nieuw mobiel abonnement dat aan sluit bij jou wensen? Dan moet je deze op zijn minst even bekijken.


United consumers

United consumers is een uitgebreid netwerk dat zich inzet voor de consument. Het vergelijkt vele aanbieders op basis van verschillende mobiele abonnementen. 1 jaar, 2 jaar, maandelijks opzegbaar, met of zonder telefoon het kan allemaal! Bij United consumers vindt je voordelige abonnementen!

Bekijk United Consumers >>


Bel Simpel

Een prettige en gemakkelijke shop, dat is wat Bel Simpel is. Je vindt er gemakkelijk erg voordelige mobiele abonnementen en dat is precies wat wij willen! Bel Simpel is nationaal bekend van de vele reclames op radio en tv en heeft al vele klanten, aan de betrouwbaarheid zal het dus niet liggen!

Bekijk Bel Simpel >>


Phoneshop.nl

Phoneshop.nl is wat ons betreft erg prettig! De opmaak van de website biedt veel informatie, zonder dat je hoeft door te klikken. Dit is fijn omdat je zo gemakkelijk overzicht houdt, niet onhandig aangezien de keuze echt enorm is. Dus neem even de tijd en bekijk het overzicht van Phoneshop.nl we kunnen hem je echt aanbevelen.

Bekijk Phoneshop.nl >>


Belgoedkoper.nl

Belgoedkoper.nl, kende jij hem al? Hij is niet zo bekend, maar zo gemakkelijk en doeltreffend dat je hem beslist zou moeten kennen! Met belgoedkoper.nl kun je heel erg gemakkelijk aangeven wat voor mobiel abonnement je zoekt. De aanbiedingen verschijnen er dan onder en je kunt direct bestellen. Wat wil je eigenlijk nog meer?
Bekijk Belgoedkoper.nl >>

Handige apps Apps zijn er in allerlei soorten en maten, sommige zijn grappig, games, functioneel of zelfs zakelijk. Als je net een tele Lees meer iPhone winnen Het is misschien wel de meest gewilde prijs van dit moment, een iPhone! Deze smartphones zijn erg gemakkelijk in gebruik Lees meer iPad winnen Tablets zijn de laatste jaren ontzettend gegroeid naar een populair gebruiksproduct. Tablets heb je in verschillende soorte Lees meer Emoticon apps Het is de tijd van chatten, appen, mailen en messagen. We staan continue met elkaar in contact, zoveel zelfs dat de meest Lees meer Leuke apps Naast handige apps zijn er ook talloze apps die er puur voor entertainment-doeleinden zijn. De apps zijn er om tijd te doden Lees meer