De beste chat- en messenger apps voor telefoon en pc! Het is vandaag de dag niet meer weg te denken. We zijn altijd en overal met elkaar verbonden, iedereen is bereikbaar in slechts een paar kleine handelingen. We houden contact via verschillende apps en programma's ieder met zijn eigen voor- en nadelen! Daar gaan we jou kennis mee laten maken. We zetten voor jou de beste chat- en messenger apps op een rijtje Lees meer MSN messenger Het is een ware mijlpaal in de historie van het internet, MSN messenger of te wel MSN. Deze messenger/chat verbond gebruikers door hun hotmail, msn, live of outlook e-mail adres toe te voegen. Vervolgens kon je met de andere persoon chatten, webcammen, games spelen of bestanden door sturen. MSN heeft zonder twijfel veel losgemaakt bij een aantal generaties. Lees meer

Smartphone shops

De smartphone zit tegenwoordig bij bijna iedereen in zijn zak of tas, deze digitale musthaves zijn voor velen onmisbaar geworden! Er zijn veel verschillende telefoons beschikbaar, maar er zijn nog veel meer verschillende abonnementen en prijzen op de markt. Om je te helpen bij het selecteren van een goede shop zetten we er een paar op een rijtje, dit zijn bekende én minder bekende shops om een compleet beeld te geven.

KPN

KPN is niet weg te denken van de Smartphone markt, ze bieden betrouwbare abonnementen op een goed netwerk. Daarbij kun je kiezen uit een enorm aanbod aan smartphones. Service en betrouwbaarheid staan bij deze gigant hoog in het vaandel. Heb je al eens bij KPN in het assortiment gekeken?
Bekijk KPN >>

Algebeld.nl

Gespecialiseerd in scherpe aanbiedingen, Algebeld.nl is de partner voor voordelige abonnementen die je gemakkelijk en veilig kunt afsluiten. Het is misschien niet de meest bekende shop, maar als je het ons vraagt zeker een kijkje waardig. Omdat het je veel geld kan schelen!
Bekijk Algebeld.nl >>

Belsimpel

Belsimpel, je kent ze misschien wel van de reclame's op tv! Belsimpel biedt een goed portaal om een voordelig abonnement af te sluiten. Zo kun je gemakkelijk selecteren en vergelijken en kom je al snel op de juiste optie uit! We raden je aan om eens een kijkje te nemen op de website, zodat je een goed beeld krijgt van wat ze aanbieden!
Bekijk Bel Simpel >>

Accessoires

Hoesjes, screen protectors, extra lange of handige laders of alle tools om je telefoon water en sneeuwdicht te maken. Je vindt het allemaal in een gemakkelijke shop, je selecteert het model telefoon, waarvoor je de accessoires zoekt en je ziet direct welke accessoires er beschikbaar is! Een echte aanrader wat ons betreft!
BestBuyHoesjes.nl

iPhone winnen Het is misschien wel de meest gewilde prijs van dit moment, een iPhone! Deze smartphones zijn erg gemakkelijk in gebruik Lees meer Handige apps Apps zijn er in allerlei soorten en maten, sommige zijn grappig, games, functioneel of zelfs zakelijk. Als je net een tele Lees meer Emoticon apps Het is de tijd van chatten, appen, mailen en messagen. We staan continue met elkaar in contact, zoveel zelfs dat de meest Lees meer iPad winnen Tablets zijn de laatste jaren ontzettend gegroeid naar een populair gebruiksproduct. Tablets heb je in verschillende soorte Lees meer Leuke apps Naast handige apps zijn er ook talloze apps die er puur voor entertainment-doeleinden zijn. De apps zijn er om tijd te doden Lees meer